x
Rezervacije

Dolazak / Odlazak

Drage

DRAGE su smještene u centralnoj zoni hrvatskog Jadrana, na magistralnom putu između Zadra i Šibenika uz izuzetno razvedenu obalu, čisto more sa pogledom na brojne otočiće. Priroda je tu stvorila idealne plaže, koje se zbog struja mogu podičiti izvanrednom čistoćom mora. Iako se Drage nalaze vrlo blizu gradova kao što su Zadar i Šibenik, po miru i tišini mogu se mjeriti s nekim vrlo udaljenim mjestima na otocima, a ipak uz sve pogodnosti modernog načina života.

Uređena lučica, sa šetalištem duž kojeg se nalaze ugostiteljski objekti, danju puna vreve brodica, navečer se pretvara u oazu tišine. Osvijetljena riva ugodna je za lagane šetnje nakon večere, za one kojima ne nedostaje gužva i buka disko-klubova.

Prostor za plivače ograđen je, pa nema opasnosti od povreda zbog nepažljivog rukovanja skyboardima i gliserima. Struja i maestral održavaju plažu čistom i ujedno je čine idealnom za jedrenje na dasci.

Razvedena obala s brojnim uvalama i šljunčanim plažama pruža gostu željnom osame "vlastiti" dio mora daleko od masovnog turizma. Idealno mjesto za miran i opušten obiteljski odmor. Geografski položaj Draga omogućava Vam da posjetite neka nedaleka mjesta, u svijetu poznata po svojoj ljepoti.

Blizina Pakoštana i njegov privlačni šarm upotpunit će sadržaj dobro provedenog ljetnog odmora u slikovitim Dragama.

U blizini Draga nalaze se 3 nacionalna parka i park prirode koje možete posjetiti organizirano kroz jednodnevne izlete brodovima. Znamenitostima obiluju okolna mjesta i gradovi (Šibenik, Biograd, Zadar...). Za one koji nisu preveliki ljubitelji mora i morske ribe, blizina Vranskog jezera daje mogućnost uživanja u slatkovodnom kupanju i ribarenju.

Pakoštane 5 km, Biograd 10 km, Vodice 20 km, NP Krka 30 km, Šibenik 30 km, Zadar 40 km, a NP Kornati i PP Vransko jezero su nadomak mjesta.

Drage svojim gostima pružaju nezaboravan doživljaj ljeta uz sjećanje na miris mora i stare borove šume.

Kontaktirajte nas